Opis forum
Pewnie że tak, myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać-jedziemy z tym miejscem i terminem-szkoda czasu i prądu. Max bierz Mirka za dupsko i na przód-pozdrawiam wszystkich
Ostatnio edytowany przez havi66 (2014-05-19 21:53:32)
Zbyszek czy mogę nieśmiało podpytać o jakim Pałacyku piszesz . . . ????
Zgłaszam gotowość kolegi Andrzeja Robaszyńskiego do spotkania, przynajmniej na dzień dzisiejszy . . .
Ostatnio edytowany przez pablopn (2014-05-20 19:39:25)
Administrator
Czekamy do następnego piątku na chętnych, na razie jest 15 osób. Żeby gdziekolwiek rozmawiać trzeba podać liczbę osób. Od tego zależy cena. Jadłospis jest, powiedzmy spisany, w tej kwesti nie było demokracji, ponieważ ludzie oglądają programy Geslerowej i mogliby wymyślać. Proponuję trzymać się jednak terminu 5-7.09.2014. Propozycje miejsca napiszę jak będzie zrobiona wycena naszej imprezy w konkretnym miejscu. W przyszłym tygodniu (będzie to wycena na tyle osób ile się zgłosi, czym więcej - będzie taniej).
Jeśli chodzi o zgłaszanie chętnych nie trzeba pisać jeśli ktoś nie umie wysłać emaila lub wejść na forum (podobno są tacy wśród naszych kolegów) można do mnie lub Mirasa zadzwonić. Proszę o przekazanie tego ludziom z którymi macie kontakt.
Rozumiem że wszyscy , którzy się tu zalogowali są chętni. Aktualna lista wieczorem.
Pozdrawiam Roman Szymański.
U mnie już wieczór
1. Mirosław Żyła
2. Roman Szymański
3. Mariusz Kaliski
4. Zbyszek Biegun
5. Jarosław Samburski
6. Jacek Rękas
7. Paweł Piątek
8. Grzegorz Okonek
9. Andrzej Czarnecki
10. Mirosław Biesiada
11. Marek Kniga
12. Staszek Szajko
13. Jacek Szaustuk
14. Jacek Zachmyc
15. Andrzej Robaszyński
16. Janusz Marko
17. Karol Suszek
18. Paweł Surma
19. Janusz Bogdan
20. „romanbemben50”, dobrze że nie „byczejajo27”, kto to kurwa jest ?
Administrator
Powoli lista rośnie
1. Mirosław Żyła
2. Roman Szymański
3. Mariusz Kaliski
4. Zbyszek Biegun
5. Jarosław Samburski
6. Jacek Rękas
7. Paweł Piątek
8. Grzegorz Okonek
9. Andrzej Czarnecki
10. Mirosław Biesiada
11. Marek Kniga
12. Stanisław Szajko
13. Jacek Szaustuk
14. Jacek Zachmyc
15. Andrzej Robaszyński
16. Janusz Marko
17. Karol Suszek
18. Paweł Surma
19. Janusz Bogdan
20. Aleksander Wojtyła
21. Andrzej "Zefir" Urbanek
22. Dariusz Hajdasz
23. Wiesław Stolarczuk
24. Jacek "Orzeł" Bednarek
25. Adam Gliniecki
Witam koleżeństwo, może wydam się dziwny ale może poznamy jakieś propozycje bądź przypuszczalne miejsce spotkania, by za chwilę nie okazało się, że z różnych względów lista powyżej może być zweryfikowana . . .
Rozumiem, że z uwagi na ilość chętnych można ustalić menu w późniejszym czasie ale jakiś lokal brany jest chyba pod uwagę a to już chyba nie jest żadną tajemnicą . . . ????
Jeśli chodzi o miejsce to uważam że jeżeli ktoś myśli poważnie o spotkaniu dojedzie wszędzie, wszystkim i tak nie dogodzimy. Ja osobiście mogę z nad morza jechać i w Bieszczady, nie ma takiego miejsca żeby każdemu pasowało. Dlatego proponuję m. Uniście (morze,jezioro,góry,las+inne "atrakcje" w jednym). Jeśli ktoś zna Mielno-Uniście to wie co mam na myśli pisząc "inne atrakcje". Wysłałem e-maila z naszymi wstępnymi oczekiwaniami do ośrodka wczasowego czekam na odpowiedź wtedy napiszę konkrety. Pozdrawiam wszystkich chętnych i ściemniaczy. "Szklanka" a jak ktoś zapomniał Jarek Samburski
Spokojnie chłopaki-bez nerwów-zobaczymy co tam ''Szklance" odpowiedzą-myślę że wszystko będzie ok- ważne tylko, żeby więcej osób potwierdziło swoją obecność. Być może jest to już ostatnia okazje, aby spotkać się w tak dużym gronie-pozdrawiam Was wszystkich .
Ostatnio edytowany przez havi66 (2014-05-26 06:55:18)
Rozmawiałem dzisiaj z Alkiem Wojtyłą i chce być na imprezie na 100%.tel do Alka 531585176.Co do romanbemben50, to jest zapewne Roman Bembenista z 38 plutonu.Alek ma odszukać Włodka Stasika i Krzyśka Nowaka, byli na pierwszym spotkaniu.
Administrator
Pomimo że doszedł A.Wojtyła z listy wypadł Wojtek Telega, ilość bez zmian.
Skoro się ten Bembenista zalogował to dlaczego się nie odezwał, nie gryzę.